FrisbeeGolf

Frisbeegolf 28.5.2022

AKT003 kiittää kaikkia osallistujia 28.5.2022 FrisbeeGolf-tapahtumassa!

Meillä oli jällee hauska tapahtumapäivä Hollolan Kukonkoivussa. Pienen heitto- ja sääntökoulun jälkeen kisailtiin. Kisojen jälkeen nautittiin herkullinen kenttälounas. Kaikki osallistujat palkittiin. Kolmelle parhaimmalle luovutettiin tuoteämpärit ja kisakiekot. Muut saivat pienet tuotekassit.

Tämä tapahtuma sai jälleen kehuja ja tykkäystä niin paljon, että järjestämme tämän jälleen syksyllä.

Kuvia tulossa 🙂

TULOKSET:

 

 


AKT003 kiittää kaikkia osallistujia 18.9.2021 FirsbeeGolf-tapahtumassa!

Syksyisessä, mutta kauniissa säässä, meillä oli hauska tapahtuma, joka sisälsi kaikille FrisbeeGolf’in heitto- sekä sääntö-opetusta. Tämän jälkeen kilpailtiin rankasti!

Järjestäjänä tapahtumassa oli Hyzer Hollola Disc Club, joka oli suunnitellut erillisen 8-väyläisen layoutin, joten radan suhteen ei ollut kovin suuria etuuksia kenelläkään, sillä erikseen tätä rataa kukaan ei ollut voinut etukäteen harjoitella.

Kilpailun jälkeen oli kenttälounasta, joka syksyisessä säässä oli mukava tuulahdus salaateilla ja makkaroilla, virvokkeiden kera tottakait.

Kilpailu oli tiukkaa, 2. ja 3. sijan väli oli vain 1 heitto, ja 3. sijalla oli 3 kilpailijaa, jotka pääsivät kilpailemaan sijoituksesta SuddenDeath-kilpailussa, jossa n. 20 metrin päästä lähimmäksi koria heittävä pääsi palkinnoille. Tämä tiukka “sudari” päättyi alle 1 metrin erolla!
Eikä 3. ja 4. sijan erokaan ollut kuin 2 heittoa, jonka tuloksen oli heittänyt 2 kilpailijaa!
Eli yhteensä sijojen 2 – 4 välissä oli 6 kilpailijaa ja vain 4 heittoa!

Ikäjakauma kilpailuissa oli mahtava! Kilpailijoita oli n. 6 vuotiaasta eläköitymiseen saakka kerenneisiin!

Tapahtuma oli onnistunut ja hauska hilpeällä ilmapiirillänsä, välitön palaute oli positiivista ja kaikki olivat sitä mieltä, että tapahtuma uusittaisiin ensi vuonna.

KILPAILUTULOKSET: